zbývá za 1 199 Kč


Krémeš řezy

 recept od: Petra Vašíčková https://www.facebook.com/aneta.novakova.338

Ingredience:

  • listové těsto
  • 3 tvarohy
  • 3 žloutky
  • 2 vanilkové pudingové prášky
  • hrnek mléka
  • Čekankový sirup originál
  • čerstvé jahody (jiné ovoce)

 Postup

  1. Vyválíme plát listového těsta, který dáme na vyšší plech s pečícím papírem.
    Na náplň si vyšleháme tvarohy se žloutky ,mlékem, pudingem a osladíme Čekankovým sirupem podle chuti.
  2. Do náplně vtlačíme jahody a dáme péct na cca 30 minut do vyhřáté trouby na 170 stupňů. Mezitím si vyšleháme bílky dotuha a nakonec přidáme Čekankový sirup podle chuti.
  3. Upečenou buchtu potřeme shěhem a dáme ještě na 10 minut zapéct dozlatova


    19388717 1065775513523162 3458449845391712581 o