zbývá za 1 199 Kč
Krémeš řezy
recept od: Petra Vašíčková https://www.facebook.com/aneta.novakova.338
Ingredience:
- listové těsto
- 3 tvarohy
- 3 žloutky
- 2 vanilkové pudingové prášky
- hrnek mléka
- Čekankový sirup originál
- čerstvé jahody (jiné ovoce)
Postup
- Vyválíme plát listového těsta, který dáme na vyšší plech s pečícím papírem.
Na náplň si vyšleháme tvarohy se žloutky ,mlékem, pudingem a osladíme Čekankovým sirupem podle chuti. - Do náplně vtlačíme jahody a dáme péct na cca 30 minut do vyhřáté trouby na 170 stupňů. Mezitím si vyšleháme bílky dotuha a nakonec přidáme Čekankový sirup podle chuti.
- Upečenou buchtu potřeme shěhem a dáme ještě na 10 minut zapéct dozlatova