Čekankový sirup Originál nebo Čekankové slazení pro děti

Čekankový sirup Originál nebo Čekankové slazení pro děti?
Jedná se o Low Carb sladidla nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky s velmi nízkou kalorickou hodnotou.
LOW CARB DIETA

LOW CARB dieta
Dnes tak populární spojení slov. Určitě jste se s názvem této diety už setkali, jedná se vlastně o nízkosacharidové stravování. Jde o dnes velmi populární životní styl, při kterém rychle a přitom efektivně a zdravě zhubnete a přitom se nijak zvlášť nemusíte příliš omezovat v jídle a počítat kalorie.
Imunita – jak ji posílit?

Imunita – jak ji posílit
Posílení imunity je velice často používané spojení.
Ale jak na to? S nadcházejícím podzimním obdobím, kdy se rychle střídají venkovní teploty a tím pádem i s nástupem respiračních chorob je to téma obzvláště důležité…
Domácí saunování

Domácí saunování
Pryč jsou ty časy, kdy jsme chodili do sauny jednou týdně, zvlášť ženy a zvlášť muži….
Doba se mění a módní trendy dostihly i saunový svět. Saunu nepoužíváme jen pro podporu svého zdraví, ale i pro krásnou a zdravou pokožku.
Bylinky v bylinných čajích

Bylinky v bylinných čajích
Už naše babičky nedaly dopustit na bylinky a bylinné čaje. Když někoho v rodině trápil nějaký neduh, vždy sáhly po bylinkách.
Čekankový zázvorový nektar

Čekankový zázvorový nektar
Ve výrobku jsou 4 % sušeného mletého zázvoru v bio-kvalitě, tj. v 1 polévkové lžíci nektaru (22 g) najdeme 1 g sušeného mletého zázvoru. Jak víme, zázvor je velice aromatické koření a výrobku propůjčuje specifickou chuť a vůni, podobně, jako když si v zimě „provoníme“ rozmačkaným zázvorem horký čaj a díky zázvoru nám hřejivý účinek čaje déle vydrží, až máme pocit, že se díky zázvoru v čaji mírně potíme.
Ovesné vločky

Ovesné vločky
Co dát našemu zažívacímu traktu konečně něco zdravějšího, třeba staré dobré ovesné vločky? Určitě mu uděláte radost a Vám to také prospěje.
Proteiny

Proteiny neboli bílkoviny
Proteiny neboli bílkoviny jsou významnou skupinou přírodních látek, které v lidském těle zastávají nejrůznější funkce. Například vytvářejí svalová vlákna, enzymy, hormony, krevní plazmu, apod. Mají na starost procesy od stavby svalstva až po proces přenosu vitaminů a minerálů v těle.
Jáhly zapomenutá potravina

Jáhly zapomenutá potravina
Proso je jedna z nejstarších kulturních rostlin na světě. Jejich pravlastí je východní a jižní Asie.
Lyofilizované ovoce

Lyofilizované ovoce
Dnes už se slovo lyofilizace vžilo do podvědomí lidí. Ale není to tak dávno, kdy ještě málokdo věděl, co lyofilizace vlastně znamená. Jak je psáno ve Wikipedii: „Lyofilizace, též sušení mrazem nebo desikace je metoda sušení vlhkých materiálů“.
Strana 1 z 4
- Začátek
- Předchozí
- 1
- 2
- 3
- 4
- Následující
- Konec