Kávoviny a kakao
Kávoviny a kakao jsou rozšířené po celém světě a těší se všeobecné oblibě. Není se čemu divit – vynikají zejména lahodnou chutí, pro kterou si je oblíbili lidé již před mnoha staletími. Kávoviny a kakao jsou vyráběny zejména z rostlin z rodů Coffea a Psilanthus. Jejich pěstování je umění a rostlinám se nedaří v každém prostředí či podnebí. Nejrozšířenější jsou rostliny pro výrobu kávoviny a kakaa v Africe a Latinské Americe. Zhruba 70% světové produkce kávovin je z druhu Arabica, druhým nejrozšířenějším druhem je pak Robusta.
Protože víme, jak jsou kávoviny a kakao mezi našimi zákazníky oblíbené, snažili jsme se Vám připravit co nejširší nabídku kvalitních produktů. Vyberete si každý. Máme pro vás kvalitní holandské kakao, instantní kávové nápoje, karo i meltu. Kávoviny a kakao jsou neodmyslitelnou součástí našich jídelníčků a tak se nebojte vybrat si kvalitu. Poznáte to nejen na chuti, ale i na pozitivních účincích na Vaše zdraví.