zbývá za 999 Kč


Slunečnicový chléb s tuňákovu pomazánkou

Tuňáková pomazánka s tvarohem

Doba přípravy: 20 minut

Ingredience:

 

Postup:

Otevřeme konzervu s tuňákem, šťávu z něj scedíme a tuňáka rozdrobíme vidličkou do mísy. Do mísy s tuňákem přidáme tvaroh a vejce. Promícháme, dokud se ingredience dobře nespojí. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, sušený česnek, čerstvý kopr (nebo petrželku), citronovou šťávu a hořčici. Pokud používáme, přilijeme také olivový olej. Vše důkladně promícháme. Pomazánku ochutíme solí a čerstvě mletým černým pepřem. Případně upravíme množství citronové šťávy nebo hořčice podle vaší chuti.
 
Dokončení: Pomazánku necháme chvíli odpočinout v lednici, aby se chutě spojily. Podáváme chlazenou na celozrnném pečivu, toastu nebo jako dip s čerstvou zeleninou. Tato tuňákově-tvarohová pomazánka je nejen chutná, ale i velmi výživná. Můžete s ní experimentovat přidáním dalších bylinek nebo koření, aby lépe odpovídala vašim chutím. Dobrou chuť!

Slunečnicový chléb pernerka

Doba přípravy: 1 hodina 30 minut

Postup:

Obsah sáčku vysypeme do mísy a přidáme 380 ml vlažné vody. Vše důkladně promícháme vařečkou nebo kuchyňským robotem. Těsto vložíme do vymazané a moukou vysypané chlebíčkové formy a necháme v teple 25 - 30 minut kynout. Pečeme při teplotě 210 stupňů, 45 - 60 minut.

 

 

 

Obrázek produktu Jméno produktu Cena s DPH Množství Celkem s DPH
0 Kč
Notify me
0 Kč
Notify me
Himalájská sůl růžová jemná 600g Himalájská sůl růžová jemná 600g
18 Kč
29 Kč
0 Kč
0 Kč
Notify me
Celková cena s DPH :
0 Kč
ajax-loader Slunečnicový chléb s tuňákovu pomazánkou - E-shop Kaumy