Cheesecake dezert
Doba přípravy: 30 minut
Ingredience:
Korpus:
- 100 g BIO vločky jemné 4Slim
- 60 g Testini vlašské ořech drcený
- 2 PL Arašídový krém jemný 4Slim
- 2-3 PL Čekankový Originál 4Slim
Ovocné želé:
- želatina červená v prášku dle návod
- 10 g lyofilizované jahody plátky 4Slim
- 2 PL Rýžový sirup 4Slim
Krém:
- 100 g tvaroh
- 80 g řecký jogurt
- 1 PL Čekankový Originál 4Slim
- 10 g lyofilizované maliny celé 4Slim
Ozdoba:
- lyofilizované jahody plátky 4Slim
- lyofilizované maliny celé 4Slim
- jahodový lyofilizovaný prášek 4Slim
- Frankonia čokoláda mléčná
- vlašský ořech
- Testini mandle lupínky
- BIO kokos strouhaný 4Slim
- jedlá květina
Postup:
Všechny ingredience na korpus smícháme v misce nebo tyčovým mixérem, dokud nedosáhneme hladké konzistence. Ve druhé míse vyšleháme tvaroh s jogurtem a Čekankovým sirupem. Na jemno nasekáme lyofilizované ovoce a vmícháme do tvarohové směsi. Do menší dortové formy nebo do tvarovací formy na dezerty rovnoměrně rozetřeme připravený korpus. Množství dáme dle vlastního uvážení a chuti. Na připravený korpus navrstvíme krém. Ideálně dáme do cukrářského sáčku a rovnoměrně rozdělíme. Povrch uhladíme. Dáme vařit želatinu dle návodu poté přidáme sirup a jahody. Necháme želatinu chvíli vychladit. Vychlazenou želatinu nalijeme na zchlazený cheesecake. Ozdobíme ovocem, čokoládou, oříšky, kokosem a jedlou květinou.
Nepečený tvarohový cheesecake je skvělým způsobem, jak si dopřát lahodný dezert plný lahodných chutí a zároveň přidat svému tělu zdravé hodnoty. Tato jednoduchá a osvěžující pochoutka je ideální volbou pro všechny milovníky sýrových dezertů. Navíc příprava je velmi jednoduchá a nevyžaduje žádné pečení. Pojďte si vytvořit tento tvarohový cheesecake a nechte se okouzlit jeho chutí a lehkostí.