Tvarohový chlebík s rybízovou marmeládou

Rybízová marmeláda

Doba přípravy: 20 minut

Ingredience:

  • 200 g ovoce dle vašeho výběru (například rybíz, borůvky)
  • 50 g Erythritol 4Slim
  • 1 PL citrón

Postup:

Ovoce důkladně omyjte a pokud je potřeba, zbavte ho stopky nebo jiných nežádoucích částí. Následně rozmělněte do menších kousků.
 
V hrnci smíchejte rozmělněné ovoce, erythritol a citronovou šťávu.
 
Přiveďte směs k varu na střední teplotě, za občasného míchání. Poté snižte teplotu a nechte ji vařit asi 8-15 minut, nebo dokud se směs nezahustí na požadovanou konzistenci. Pokud si přejete jemnější konzistenci, můžete směs míchat šlehačkou nebo použít mixér.
 
Marmeládu nalijte do skleničky a dobře ji uzavřete. Marmeládu můžete nechat vychladnout při pokojové teplotě a poté skladovat v lednici.
 
Tímto způsobem získáte dochucenou marmeládu s nižším obsahem cukru, díky použití erythritolu. Doufám, že vás tento recept potěší a že vám marmeláda bude chutnat.

Tvarohový chlebík

Doba přípravy: 50 minut

Ingredience:

Postup:

Nejprve předehřejte troubu na 180°C a připravte si formu na pečení.
 
V míse smíchejte suché ingredience, potom přidejte tekuté. Směs promíchejte, dokud nezískáte hladkou a rovnoměrnou konzistenci.
 
Přendejte směs do formy a vyrovnejte povrch. Pokud si přejete, můžete povrch nakrájet třeba do kříže.
 
Vložte formu s těstem do předehřáté trouby a pečte přibližně 30-35 minut, nebo dokud chlebík nezhnědne a nezíská pevnou konzistenci. Můžete kontrolovat, jestli je chlebík hotový, zasunutím čistého nože do středu a pokud vyjde čistý, je hotový.
 
Vyjměte chlebík z trouby a nechte ho zchladnout na mřížce. Poté si můžete vychutnat tento tvarohový chlebík s máslem a marmeládou.

Obrázek produktu Jméno produktu Cena s DPH Celkem s DPH
0 Kč
Notify me
0 Kč
Notify me
0 Kč
Notify me
0 Kč
Notify me
Celková cena s DPH :
0 Kč
ajax-loader Tvarohový chlebík s rybízovou marmeládou - E-shop Kaumy