zbývá za 1 199 Kč
Malinový dezert
Ingredience:
Korpus:
- 200 g špaldová mouka hladká
- 100 g mandlová mouka 4Slim
- 250 ml kokosové mléko (mléko)
- 2 PL Čekankový sirup originál 4Slim
- 2 PL BIO kakaový prášek 4Slim
- 2 PL kokosový olej
- 3 hrsti lyofilizované maliny celé 4Slim (rozdrcené)
- 1 ČL kypřící prášek do pečiva bez fosfátů
Krém:
- 250 g kokosový krém nebo zakysaná smetana
- 80 g lyofilizované maliny 4Slim
Poleva:
- Frankonia hořká čokoláda
- Čekankový topping čokoláda 4Slim
Postup:
Všechny ingredience na korpus smícháme. Vypracujeme hladké těsto, které nalijeme do silikonové formy o velikosti 27 x 16 cm. A pečeme 40 - 45min. na 170 °C . Mezitím si připravíme krém z kokosového krému a promícháme s lyofilizovaným ovocem a rozmixujeme do hladka. Krém natřeme na korpus a ozdobíme lyofilizovaným ovocem a horkou čokoládou. Necháme vychladnout v lednici.
Ingredience k zakoupení