zbývá za 999 Kč

Toskánský koláč Castagnaccio z kaštanové mouky
Ingredience:
- 300 g BIO kaštanová mouka 4Slim
- 1 PL BIO olivový olej 4Slim
- 350 ml vody
- 1 PL Čekankový sirup originál 4Slim
- 90 g rozinky
- 60 g BIO piniový oříšek 4Slim
Postup:
Troubu předehřejte na 170 °C.
Namočíme rozinky do vody, aby nabobtnaly. Do mísy prosejte kaštanovou mouku a přidávejte vodu. Postupně přidáme olej, Čekankový sirup a rozinky. Ne všechny, pár nechte na povrch. Dortovou formu vymažte olivovým olejem a vlijte těsto. Povrch posypejte piniovými oříšky, rozinkami a lístky rozmarýnu. Pečeme 35 - 40 min.
Nechte vychladnout ve formě. Po vychladnutí můžeme podávat.
Dobrou chuť!
Ingredience k zakoupení
