zbývá za 999 Kč


Francouzský třešňový koláč

Ingredience

  • 100 g špaldová mouka
  • 80 g máslo
  • 800 g třešně
  • 1 vejce + 60 g žloutky (cca 3 vejce)
  • citronová kůra z 1/2 citronu
  • 150 ml mléko
  • 150 ml smetana
  • špetka soli
  • 1 vanilkový lusk
  • 4 PL Čekankový sirup originál 4Slim

Postup:

Rozehřejte si troubu na 170°C. Formu si vymažte máslem. Třešně si omyjte a zbavte je stopek. Do formy si třešně vyskládejte. Do mísy přidejte mouku, vejce, sůl, čekankový sirup, žloutky, citronovou kůru a vanilkový lusk. Pak za stálého míchání přilévejte mléko, smetanu a rozpuštěné máslo. Těsto nalijte na třešně a dejte do trouby na 30 - 40 minut.

Dobrou chuť!

Ingredience k zakoupení
Obrázek produktu Jméno produktu Cena s DPH Množství Celkem s DPH
cekorig1258 Čekankový Originál 1,2kg
299,00 Kč
399,00 Kč
0,00 Kč
Kešu drcené BIO 300g Kešu drcené BIO 300g
163,30 Kč
255,00 Kč
0,00 Kč
Celková cena s DPH :
0,00 Kč
ajax-loader Francouzský třešňový koláč - E-shop Kaumy