zbývá za 999 Kč

Makové muffiny
Ingredience
Těsto:
- 80 g celozrnná špaldová mouka
- 60 g mletý mák
- 120 ml mléko
- 3 vejce
- 50 g BIO ovesné vločky 4Slim
- 1 ČL kypřící prášek bez fosfátů
- 3 PL Čekankový sirup originál 4Slim
Poleva:
Frankonia čokoláda bílá
Frankonia čokoláda mléčná
Postup:
Ve větší míse promíchejte suché ingredience - mouku, mák, ovesné vločky a kypřicí prášek. V jiné míse prošlehejte mokré ingredience - mléko, vejce, čekankový sirup. Mokrou směs vlijte do mísy se suchými ingrediencemi a vše promíchejte. Těsto přeléváme do formy na muffiny. Připravené muffiny pečeme na 170 °C cca 25 - 30 min. Muffiny necháme vychladnout a polijeme čokoládovou polevou.
Ingredience k zakoupení
