Srdíčka cheesecake brownies
Ingredience :
100g mandlová mouka 4slim
2 PL BIO kakaový prášek 4slim
2 vejce
špetka soli
1 PL BIO vinný ocet 4slim
3 PL jahodový lyofilizovaný prášek 4slim
120g máslo
3 PL Čekankový sirup originál 4slim
Na mramorování:
150g tvaroh
100g zakysaná smetana
1/2 ČL bourbonská vanilka přírodní aroma
2 PL Čekankový sirup originál 4slim
1 vejce
Ozdoba :
Lyofilizované jahody plátky 4 slim
Jahodový lyofilizovaný prášek 4slim
Postup:
Troubu předehřejte na 170°C. Máslo utřeme s čekankovým sirupem , vejci a kakaem. Přidejte ocet a lyofilizovaný prášek a postupně vmíchejte mouku se solí.
Půl hrnku směsi si odložte stranou a zbytek rozetřete do vymazané formy o velikosti 20x20. Tvaroh a zakysanou smetanu smíchejte s čekankovým sirupem ,vanilkou a vejcem. Rovnoměrně naneste na připravené těsto. Navrstvěte zbytek kakaové směsi a kroužením nože v těstě vytvořte mramorování. Pečeme cca 30min. Po vychladnutí z těsta vykrájejte srdíčka o různých velikosti. Nakonec ozdobíme.

