zbývá za 1 199 Kč
Mandlový koláček
Korpus:
- 200 g mandlová mouka 4Slim
- 100 g BIO kokosová mouka 4Slim
- 100 g máslo
- 60 ml kokosový krém
- 1 PL kypřicí prášek do pečiva bez fosfátů
- 1 PL jablečný ocet 4Slim
- 2 PL Čekankový sirup Originál 4Slim
Náplň:
- jahodový džem bez cukru
Poleva:
- kokosový krém
Postup:
Předehřejte troubu na 160 °C. V míse smíchejte změklé máslo s Čekankovým sirupem Originál, přidejte mandlovou mouku, kokosovou mouku, kokosový krém, kypřicí prášek a jablečný ocet.
Vše smíchejte do celistvého těsta.
Tvarujeme do silikonové formy ve tvaru obdélníku.
Na povrch těsta pokládáme malé množství džemu a zasypeme drobenkou ze zbylého těsta. Pečeme 20-25 min.
Po upečení necháme koláček ve formě zcela vychladnout.
Na konec ozdobíme polevou z kokosového krému.
Ingredience k zakoupení