zbývá za 999 Kč

Makový cheesecake
Ingredience:
Korpus:
- 4 ks vejce
- 130 g BIO mák modrý celý 4Slim (pomlít)
- 1/2 ČL kypřicí prášek do pečiva bez fosfátů
- 3 PL třtinový Keto sirup 4Slim
- 1 ČL citronová šťáva
Krém:
- 200 g tvaroh tučný
- 70 g mascarpone
- 200 g smetana ke šlehání
- 1 ČL bourbonská vanilka přírodní aroma
- 1 PL třtinový Keto sirup 4Slim
- 1 PL citronová šťáva
- 4 plátky želatiny (agar)
Postup:
Troubu předehřejeme na 160 °C. Z bílků vyšleháme sníh. V druhé míse ze žloutků a sirupu ušleháme světlou pěnu. Přidáme mák, prášek do pečiva, citronovou šťávu. Pořádně zamícháme. Do této směsi postupně přidáváme tuhý sníh. Přendáme do formy 20-25 cm a pečeme 30 min.
Korpus necháme vychladnout.
Na krém si vyšleháme v jedné misce smetanu ke šlehání, v druhé společně vyšleháme mascarpone, třtinový Keto sirup, citronovou šťávu, želatinu, vanilkové aroma s tvarohem.
Nakonec do mascarpone s tvarohem zašleháme šlehačku. Krém potřete na mírně vychladlý korpus. Necháme chvíli ztuhnout v lednici a nakonec dozdobte čerstvým citronem a limetkou.
Ingredience k zakoupení
