nad 999 Kč


Mangový cheesecake

Ingredience
Korpus:

Náplň:

Vrchní vrstva:

 

Korpus:

Ovesné vločky a fíky rozmixujeme s trochou vody a smícháme s lískooříškovým krémem a Čekankovým sirupem. Kulatou formu o průměru 18cm vymažte olejem. Vzniklou hmotu rozprostřete na dno formy.

Náplň:

Nasekané mango smíchejte s tvarohem, Čekankovým sirupem, vanilkovým necukrem a agarem.
Příprava agaru:
Agar nasypejte do 150 ml studené vody a poté přivést k varu. Hned po té ztlumíme a vaříme po dobu 2 minut. Náplň dáme vychladit v lednici alespoň 1 hodinu.

Vrchní vrstva:

Na krém položíme nakrájené čerstvé mango a zdobíme višněmi. Opět připravíme agar (dle návodu) a naléváme na tvarohovou náplň.
Cheesecake dáme vychladit do ledničky a můžeme podávat.

 

 

Ingredience k zakoupení
Obrázek produktu Jméno produktu Cena s DPH Množství Celkem s DPH
Fíky sušené BIO 300g Fíky sušené BIO 300g
139,00 Kč
0,00 Kč
Čekankový sirup Originál 1,2kg Čekankový sirup Originál 1,2kg
299,00 Kč
399,00 Kč
0,00 Kč
BIOnuta 100% BIO lískooříškový krém 250g BIOnuta 100% BIO lískooříškový krém 250g
189,00 Kč
0,00 Kč
Ovesné vločky jemné 750g Ovesné vločky jemné 750g
59,00 Kč
0,00 Kč
Skořicový necukr 240g Skořicový necukr 240g
129,00 Kč
0,00 Kč
Višně sušené neslazené BIO 250g Višně sušené neslazené BIO 250g
199,00 Kč
0,00 Kč
Celková cena s DPH :
0,00 Kč
ajax-loader Mangový cheesecake - E-shop Kaumy