zbývá za 1 199 Kč
Mangový cheesecake
Ingredience
Korpus:
- 125g BIO sušené fíky 4Slim
- 2PL Čekankový sirup originál 4Slim
- 2PL Bionuta lískooříškový krém 4Slim(arašídový krém jemný 4Slim)
- 100g ovesné vločky jemné 4Slim
Náplň:
- 250g tvaroh
- 180g mango čerstvé
- 2ČL vanilkový necukr 4Slim
- 2PL Čekankový sirup originál 4Slim
- 1 agar
Vrchní vrstva:
- 1 agar
- 15g BIO višně sušené neslazené 4Slim
- Čerstvé mango
Korpus:
Ovesné vločky a fíky rozmixujeme s trochou vody a smícháme s lískooříškovým krémem a Čekankovým sirupem. Kulatou formu o průměru 18cm vymažte olejem. Vzniklou hmotu rozprostřete na dno formy.
Náplň:
Nasekané mango smíchejte s tvarohem, Čekankovým sirupem, vanilkovým necukrem a agarem.
Příprava agaru:
Agar nasypejte do 150 ml studené vody a poté přivést k varu. Hned po té ztlumíme a vaříme po dobu 2 minut. Náplň dáme vychladit v lednici alespoň 1 hodinu.
Vrchní vrstva:
Na krém položíme nakrájené čerstvé mango a zdobíme višněmi. Opět připravíme agar (dle návodu) a naléváme na tvarohovou náplň.
Cheesecake dáme vychladit do ledničky a můžeme podávat.
Ingredience k zakoupení