nad 999 Kč


Mangový cheesecake

Ingredience
Korpus:

Náplň:

Vrchní vrstva:

 

Korpus:

Ovesné vločky a fíky rozmixujeme s trochou vody a smícháme s lískooříškovým krémem a Čekankovým sirupem. Kulatou formu o průměru 18cm vymažte olejem. Vzniklou hmotu rozprostřete na dno formy.

Náplň:

Nasekané mango smíchejte s tvarohem, Čekankovým sirupem, vanilkovým necukrem a agarem.
Příprava agaru:
Agar nasypejte do 150 ml studené vody a poté přivést k varu. Hned po té ztlumíme a vaříme po dobu 2 minut. Náplň dáme vychladit v lednici alespoň 1 hodinu.

Vrchní vrstva:

Na krém položíme nakrájené čerstvé mango a zdobíme višněmi. Opět připravíme agar (dle návodu) a naléváme na tvarohovou náplň.
Cheesecake dáme vychladit do ledničky a můžeme podávat.

 

 

Ingredience k zakoupení
Obrázek produktu Jméno produktu Cena s DPH Množství Celkem s DPH
cekankovy-sirup-1200g Čekankový sirup Originál 1,2kg
299,00 Kč
399,00 Kč
0,00 Kč
ovesne vlocky jemne doza 750g Ovesné vločky jemné 750g
59,00 Kč
0,00 Kč
arasidovykrempetset 100% Arašídový krém jemný 500g
99,00 Kč
0,00 Kč
Fiky susene BIO 300g Fíky sušené BIO 300g
139,00 Kč
0,00 Kč
etiketa-BIONUTA-lisko-3D BIOnuta 100% BIO lískooříškový krém 250g
189,00 Kč
0,00 Kč
necukr_vanilka_3D Vanilkový necukr 240g
149,00 Kč
0,00 Kč
Visne susene neslazene BIO 250g Višně sušené neslazené BIO 250g
199,00 Kč
0,00 Kč
Celková cena s DPH :
0,00 Kč
ajax-loader Mangový cheesecake - E-shop Kaumy