nad 999 Kč
Podzimní nepečený dezert
Ingredience na spodní vrstvu:
- 50 g BIO jemných ovesných vloček 4Slim
- 7 PL 100 % arašídového krému 4Slim
- 2 PL bílého jogurtu
- 2 PL čekankového karamelového toppingu 4Slim
Jablečná vrstva:
- 4 ks jablek
- 1 ČL BIO mleté skořice 4Slim
- 1 PL vanilkového necukru 4Slim
- špetka soli
- 1 ČL strouhané citronové kůry
- 2 PL BIO tapiokové mouky 4Slim
Na ozdobu dezertu:
- Čekankový topping čokoláda 4Slim a tvaroh
Připravíme si spodní vrstvu vymícháním všech surovin. Dále oloupeme jablka a nakrájíme je na kostičky. Jablka dáme do většího hrnce, přidáme vanilkový necukr, špetku soli, citrónovou kůru a chvíli restujeme, dokud jablka nepustí šťávu. Přikryjeme pokličkou a dusíme za občasného míchání do změknutí. Přidáme skořici a tapiokovou mouku a mícháme do viditelného zhoustnutí, cca 1-2 minuty. Do připravené menší dortové formy s odepínacím okrajem (případně formiček na tvarování pokrmů) naneseme spodní vrstvu a na ni přidáme vychladlou jablečnou vrstvu. Necháme vychladit v lednici. Vyjmeme z formy a jdeme servírovat. Přelijeme čokoládovým toppingem 4Slim.
Nechybí Vám něco?
