nad 999 Kč


Hruškový amaroun

energie 793,5 kJ / bílkoviny 7,4 g / tuky 8,7 g / sacharidy 19 g / vláknina 4 g

Ingredience:

Postup:

Oloupané a vykrájené hrušky rozmixujeme. Pokud nám mixér zpočátku nechce jet nebo máme-li hrušky míň šťavnaté, přidáme si do mixéru asi 50 ml vody. Jemnou rozmixovanou kaši vlijeme do hrnce a dáme vařit. Přidáme skořici a za stálého míchání podusíme a necháme odpařit zbylou vodu.  Do horkého pyré vsypeme agar-agar, dobře metličkou rozmícháme a agar rozpustíme. Povaříme 2–3 minuty a odstavíme z ohně. Ke chladnoucí směsi přidáme Čekankový sirup, ale jen tehdy, kdybychom použili hrušky, které ještě nejsou moc sladké. Oslazené horké pyré nalijeme do připravených a vodou vypláchnutých hrnečků o objemu asi 200 ml a necháme pozvolna chladnout. Hrníčky dáme v závěru vychladit do lednice. Ztuhlý hruškový dezert pak opatrně vyklopíme na talíře a ozdobíme tvarohovým potěšením a pokrájenými sušenými višněmi a ořechy. Na závěr dezert přelijeme čekankovým karamelovým toppingem.

Ingredience k zakoupení
Obrázek produktu Jméno produktu Cena s DPH Množství Celkem s DPH
cekankovy-sirup-1200g Čekankový sirup Originál 1,2 kg
299,00 Kč
399,00 Kč
0,00 Kč
karamelslantoppingtri Čekankový topping slaný karamel 330g
159,00 Kč
0,00 Kč
150g_vlasske BIOnuta BIO vlašské ořechy 150 g
69,00 Kč
129,00 Kč
0,00 Kč
Visne susene neslazene BIO 250g VIŠNĚ SUŠENÉ NESLAZENÉ BIO 250G
199,00 Kč
0,00 Kč
skoricemle SKOŘICE MLETÁ BIO 200 G
145,00 Kč
0,00 Kč
Celková cena s DPH :
0,00 Kč
ajax-loader Hruškový amaroun - E-shop Kaumy

recept připravil: Filip Ondrušek

ig:@phillipphoo