zbývá za 1 199 Kč
Mandlové srdce
Ingredience:
- 200 g mandlové mouky 4Slim
- 60 ml olivového BIO oleje 4Slim
- 40 g Čekankového sirupu Originál 4Slim
- 2 vejce
- špetka himálajské jemné růžové soli 4Slim
- 1 prášek do pečiva bez fosfátů
- pomerančová kůra
- 1/2 ČL mleté BIO skořice 4Slim
- 2 nastrouhaná jablka
- 50 g BIO mandlí blanšírovaných 4Slim
- 1 hořká čokoláda Cavalier s 85% kakaa
Jablka nastrouháme najemno a všechny ingredience kromě mandlí a čokolády smícháme dohromady v hladké těsto.
Těsto nalijeme do dortové formy, kterou můžeme vytřít olejem a vysypat mandlovou moukou.
Nahoru nasypeme nahrubo nasekané mandle a pečeme v předehřáté troubě na 160°C přibližně hodinu. Jakmile koláč vytáhneme z trouby, rozpustíme si čokoládu Cavalier ve vodní lázni a celý koláč čokoládou polijeme.