zbývá za 1 199 Kč


ČEKANKOVÝ MAKOVEC

Ingredience:

Postup:

Oddělíme bílky od žloutků. Žloutky spojíme s čekankovou vlákninou, vanilkou, citronovou kůrou a vyšleháme do pěny.
Do vyšlehané žloutkové pěny přidáme mák. Z bílků se špetkou himalájské soli si vyšleháme pevný sníh a ten opatrně nakonec zamícháme do žloutkového těsta,
aby si sedl co nejméně a i aby i bez prášku do pečiva byl moučník pěkně lehký a nadýchaný.
Těsto nalijeme do menšího pekáčku, nebo dortové formy s pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě na 180°C 20 minut.
TIP: ještě na vlahý makovec natřeme Cavalier lískooříškový krém se stévií, aby se roztekl v tenoučké vrstvě a necháme vychladnout.

Ingredience k zakoupení
Obrázek produktu Jméno produktu Cena s DPH Množství Celkem s DPH
0 Kč
Notify me
0 Kč
Notify me
0 Kč
Notify me
0 Kč
Notify me
0 Kč
Notify me
Celková cena s DPH :
0 Kč
ajax-loader Čekankový makovec - E-shop Kaumy

recept připravil: www.studiotana.cz