nad 999 Kč


ČEKANKOVÝ TVAROHÁČ

Ingredience na piškot:

2 vejce

30g Čekankového sirupu Originál

80g mandlové mouky

Ingredience na tvarohovou vrstvu:

1 odtučněný tvaroh

20g vanilkového pudinku

30g Čekankového sirupu Originál

Poleva:

čokoláda bez přidaného cukru – Frankonia, Cavalier

Vejce spolu s Čekankovým sirupem dáme ušlehat do husté pěny. Poté jemně vmícháme mandlovou mouku. Celou směs nalejeme do formy o průměru 20cm a pečeme ve vyhřáté troubě na 170°C asi 10 minut. Mezitím si připravíme tvarohovou vrstvu, kdy tvaroh smícháme s vanilkovým pudinkem a Čekankovým sirupem. Tvarohovou směsí potřeme z trouby vytažený piškot a dáme péct na dalších 10 minut. Po upečení zalijeme celý tvaroháč čokoládou bez přidaného cukru (Frankonia, Cavalier) a můžeme dozdobit mandlemi nebo kokosem.


WhatsApp Image 2020 02 21 at 15.00.56 3WhatsApp Image 2020 02 21 at 15.00.56 3