zbývá za 1 199 Kč
ČEKANKOVÝ TVAROHÁČ
Ingredience na piškot:
2 vejce
30g Čekankového sirupu Originál
80g mandlové mouky
Ingredience na tvarohovou vrstvu:
1 odtučněný tvaroh
20g vanilkového pudinku
30g Čekankového sirupu Originál
Poleva:
čokoláda bez přidaného cukru – Frankonia, Cavalier
Vejce spolu s Čekankovým sirupem dáme ušlehat do husté pěny. Poté jemně vmícháme mandlovou mouku. Celou směs nalejeme do formy o průměru 20cm a pečeme ve vyhřáté troubě na 170°C asi 10 minut. Mezitím si připravíme tvarohovou vrstvu, kdy tvaroh smícháme s vanilkovým pudinkem a Čekankovým sirupem. Tvarohovou směsí potřeme z trouby vytažený piškot a dáme péct na dalších 10 minut. Po upečení zalijeme celý tvaroháč čokoládou bez přidaného cukru (Frankonia, Cavalier) a můžeme dozdobit mandlemi nebo kokosem.