zbývá za 1 199 Kč


JABLKO - ČEKANKOVÝ KOLÁČ

Ingredience:

  • 4 vejce
  • 100 g mandlové mouky 4Slim
  • 100 g kokosové BIO mouky 4Slim
  • 4 PL Čekankového sirupu Originál
  • 50 ml slunečnicového BIO oleje 4Slim
  • 1 prášek do pečiva bez fosfátů
  • 1/2 kg jablek
  • 1 PL BIO mletá skořice 4Slim

Poleva:

čokoláda bez přidaného cukru Frankonia nebo Cavalier

Jako první si na jemném struhadle nastrouháme jablka omytá a oloupaná. V míse si vyšleháme vejce     a za stálého míchání přidáme zbytek ingrediencí, tedy mouku s práškem do pečiva, Čekankový sirup    a olej a nakonec vmícháme nastrouhaná jablka, která jsme posypali dle chuti mletou skořicí. Vznikne nám krásně vláčné těsto, které vylijeme buď do koláčové formy, nebo menšího plechu vymazaného máslem a vysypaného mandlovou moukou. Pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C po dobu 30-40 minut. Po vychladnutí přelijeme rozpuštěnou čokoládou a necháme v lednici zatuhnout.


  1. jablko čekankový koláč