zbývá za 1 199 Kč
JABLKO - ČEKANKOVÝ KOLÁČ
Ingredience:
- 4 vejce
- 100 g mandlové mouky 4Slim
- 100 g kokosové BIO mouky 4Slim
- 4 PL Čekankového sirupu Originál
- 50 ml slunečnicového BIO oleje 4Slim
- 1 prášek do pečiva bez fosfátů
- 1/2 kg jablek
- 1 PL BIO mletá skořice 4Slim
Poleva:
čokoláda bez přidaného cukru Frankonia nebo Cavalier
Jako první si na jemném struhadle nastrouháme jablka omytá a oloupaná. V míse si vyšleháme vejce a za stálého míchání přidáme zbytek ingrediencí, tedy mouku s práškem do pečiva, Čekankový sirup a olej a nakonec vmícháme nastrouhaná jablka, která jsme posypali dle chuti mletou skořicí. Vznikne nám krásně vláčné těsto, které vylijeme buď do koláčové formy, nebo menšího plechu vymazaného máslem a vysypaného mandlovou moukou. Pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C po dobu 30-40 minut. Po vychladnutí přelijeme rozpuštěnou čokoládou a necháme v lednici zatuhnout.