zbývá za 1 199 Kč
RYBÍZOVÝ ZÁKUSEK
recept od: Tichovy dobroty https://www.facebook.com/Tichovy-dobroty-372352062962109/
Piškot:
- 200 g bezlepkové mouky Jizerky nebo jiné vyzkoušené
- 250 ml čekankového sirupu( či jiného sladidla)
- 5 vajec
- 3 lžíce vody
- 1 – 2 bezlepkové pudinky vanilkového
Náplň:
- 2x tučný tvaroh
- rybízová marmeláda
- želé ( agar)
- rybíz
Postup:
- Vejce se sladem pořádně vyšleháme. Přidáme bezlepkovou mouku, vodu a pudink. Promícháme a vytvoříme těsto.
- Formu vyložíme papírem na pečení a těsto vlejeme na plech. V předehřáté troubě na 200 stupňů pečeme asi 15 minut.Musíme vystihnout okamžik, kdy je piškot zlatý a nezačíná už hnědnout.
- Po upečení piškot pomažeme marmeládou vyšlehánou s tvarohem a dle návodu připravíme ovocného želé a dozdobíme.