Přírodní produkt vyráběný fermentací organického červeného vína vyrobeného z ekologicky pěstovaných červených odrůd a kyseliny octové. Obsahuje veškeré minerály a bioaktivní složky, které přecházejí z vína do octa. BIO vinný ocet s přírodním kalem způsobeným látkou obsaženou v organickém vinném octě. Díky neodfiltrování si zachoval enzymy a minerály vytvořenými bakteriemi v nepasterizovaném surovém octě... více zde >>
Přírodní produkt vyráběný fermentací organického červeného vína vyrobeného z ekologicky pěstovaných červených odrůd a kyseliny octové. Obsahuje veškeré minerály a bioaktivní složky, které přecházejí z vína do octa. BIO vinný ocet s přírodním kalem způsobeným látkou obsaženou v organickém vinném octě. Díky neodfiltrování si zachoval enzymy a minerály vytvořenými bakteriemi v nepasterizovaném surovém octě.
Je tepelně nezpracovaný a neobsahuje žádná umělá barviva a konzervační látky. Tento aromatický ocet má charakteristickou chuť vína a plné ovocné aroma.
Organický vinný ocet má širokou škálu použití, např. pro ochucení salátů a pokrmů nebo marinování.
Jako nápoj: 1 lžička octa zředěná sklenicí minerální vody nebo čaje, můžete osladit Čekankovým slazením s příchutí medu.
OCET KVASNÝ VINNÝ
Složení: červený vinný ocet*; *produkt ekologického zemědělství
Kyselost 6%
Neobsahuje žádné konzervační látky a barviva.
Zákal není na závadu. Je způsoben přírodním původem produktu.
Obsahuje oxid siřičitý.
Země původu: Bulharsko
Po otevření uchovávat v chladu a chránit před slunečním zářením. Může obsahovat přirozeně se vyskytující usazeniny, které nemají vliv na kvalitu.
Objem: 250 ml
Kontrolováno: CZ-BIO-001
Zemědělská produkce EU
%MCEPASTEBIN%
<< Skrýt popis