Lyofilizace je proces, při kterém je ovoce prudce zmraženy, a následně je zmražená voda uvnitř ovoce vypařena. Ovoce si díky tomuto speciálnímu postupu udržuje vlastnosti své čerstvé podoby a to bez jakýchkoliv přidaných látek. Zůstává jeho objem, barva, textura a chuť i maximální obsah vitaminů a minerálů, které by byly při sušení tepelnou cestou zničeny. Višně, jsou více sladké a navíc jsou úžasně křupavé!
... více zde >>
Lyofilizace je proces, při kterém je ovoce prudce zmraženy, a následně je zmražená voda uvnitř ovoce vypařena. Ovoce si díky tomuto speciálnímu postupu udržuje vlastnosti své čerstvé podoby a to bez jakýchkoliv přidaných látek. Zůstává jeho objem, barva, textura a chuť i maximální obsah vitaminů a minerálů, které by byly při sušení tepelnou cestou zničeny. Višně, jsou více sladké a navíc jsou úžasně křupavé!
Věděli jste, že k výrobě 100g lyofilizovaného ovoce je zapotřebí použít asi 1kg čerstvého ovoce? Proto tedy mlsejte s rozumem, i malé množství lyofilizovaného ovoce může výživově nahradit větší množství čerstvého ovoce.
Černý rybíz řadíme mezi rostlinné antioxidanty, které chrání organismus před oxidativním stresem. Černý rybíz přispívá k zefektivnění přeměny tuků, což pomůže snazšímu udržení štíhlé linie. Černý rybíz také přispívá k udržení normálního stavu svalů a kloubů, látkové výměny, uklidňuje nervy, za což děkujme vitaminu B6. A navrch pak parádní množství enzymů, které podporují imunitu, napomáhají předcházet vzniku autoimunitních poruch, regenerovat a opravovat, všude kde je třeba. Je doporučován pro podporu ledvin - napomáhá k vylučování vody z organismu
sušené ovoce
Složení: celý černý rybíz 100 %
Nejsou dochucovány ani doslazovány. Můžete je konzumovat přímo nebo použít do jogurtů, ranních kaší nebo müsli. Pokud mrazem sušené ovoce namočíte do vody, můžete je přidávat do různých receptů namísto čerstvého ovoce, což jistě ocení i cukrářky. Prostě všude tam, kde čerstvé ovoce.
Skladujte v suchu a chladu v těsně uzavřeném obalu.
Země původu: mimo EU
Hmotnost: 80g
<< Skrýt popis