Ovoce sušeno hlubokým mražením za velmi nízkého tlaku, jsou chuťově více sladké, křupavé a vynikají dlouhodobou trvanlivost produktu. Jedná se o čistě přírodní produkt plný vitaminu C, bez barviv a konzervantů. K lyofilizaci jsou vždy vybírány zdravé vyzrálé čerstvé plody.
... více zde >>
Ovoce sušeno hlubokým mražením za velmi nízkého tlaku, jsou chuťově více sladké, křupavé a vynikají dlouhodobou trvanlivost produktu. Jedná se o čistě přírodní produkt plný vitaminu C, bez barviv a konzervantů. K lyofilizaci jsou vždy vybírány zdravé vyzrálé čerstvé plody.
Věděli jste, že k výrobě 100g lyofilizovaného ovoce je zapotřebí použít asi 1kg čerstvého ovoce? Proto tedy mlsejte s rozumem, i malé množství lyofilizovaného ovoce může výživově nahradit větší množství čerstvého ovoce.
SUŠENÉ OVOCE
Složení: borůvky 100 % (Vaccinium myrtillus L.)
Borůvky jsou skvělým antioxidantem, obsahují třísloviny, vitamin C, vitaminy skupiny B a množství minerálů (hořčík, draslík, železo, zinek, chrom).
Pro svoji schopnost zadržet v těle vodu, se sušené borůvky už po mnoho generací využívají na střevní potíže u malých dětí.
Borůvky jsou zdrojem antioxidantů, které chrání organismus před oxidativním stresem. Borůvky přispívají k tvorbě kolagenu v oku a normálnímu stavu zraku, podporují normální činnost kapilárních cév a žil, normální stav žaludeční sliznice a sliznice tenkého střeva.
Nejsou dochucovány ani doslazovány. Můžete je konzumovat přímo nebo použít do jogurtů, ranních kaší nebo müsli. Pokud mrazem sušené ovoce namočíte do vody, můžete je přidávat do různých receptů namísto čerstvého ovoce, což jistě ocení i cukrářky. Prostě všude tam, kde čerstvé ovoce.
Skladujte v suchu a chladu v těsně uzavřeném obalu. Ukládejte mimo dosah dětí.
Země původu: EU
Hmotnost: 70g
<< Skrýt popis