zbývá za 999 Kč

ceksirupdeticeksirupdv.png

Čekankový sirup Originál nebo Čekankové slazení pro děti?

Jedná se o Low Carb sladidla nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky s velmi nízkou kalorickou hodnotou.

 

lowcarbdieta.png

LOW CARB dieta

Dnes tak populární spojení slov. Určitě jste se s názvem této diety už setkali, jedná se vlastně o nízkosacharidové stravování. Jde o dnes velmi populární životní styl, při kterém rychle a přitom efektivně a zdravě zhubnete a přitom se nijak zvlášť nemusíte příliš omezovat v jídle a počítat kalorie.

IMUNITA2.png

Imunita – jak ji posílit

Posílení imunity je velice často používané spojení.
Ale jak na to? S nadcházejícím podzimním obdobím, kdy se rychle střídají venkovní teploty a tím pádem i s nástupem respiračních chorob je to téma obzvláště důležité…

Bez_názvu__1.png

Domácí saunování

Pryč jsou ty časy, kdy jsme chodili do sauny jednou týdně, zvlášť ženy a zvlášť muži….
Doba se mění a módní trendy dostihly i saunový svět. Saunu nepoužíváme jen pro podporu svého zdraví, ale i pro krásnou a zdravou pokožku.

 

bylinky.png

Bylinky v bylinných čajích

Už naše babičky nedaly dopustit na bylinky a bylinné čaje. Když někoho v rodině trápil nějaký neduh, vždy sáhly po bylinkách.

20180221115159_cekanka-perex.jpg

Čekankový zázvorový nektar

Ve výrobku jsou 4 % sušeného mletého zázvoru v bio-kvalitě, tj. v 1 polévkové lžíci nektaru (22 g) najdeme 1 g sušeného mletého zázvoru. Jak víme, zázvor je velice aromatické koření a výrobku propůjčuje specifickou chuť a vůni, podobně, jako když si v zimě „provoníme“ rozmačkaným zázvorem horký čaj a díky zázvoru nám hřejivý účinek čaje déle vydrží, až máme pocit, že se díky zázvoru v čaji mírně potíme.  

ovesne-vlocky-krmne.jpg

Ovesné vločky

Co dát našemu zažívacímu traktu konečně něco zdravějšího, třeba staré dobré ovesné vločky? Určitě mu uděláte radost a Vám to také prospěje.

ZELENÉ POTRAVINY ČÁST 3.

Proteiny neboli bílkoviny

Proteiny neboli bílkoviny jsou významnou skupinou přírodních látek, které v lidském těle zastávají nejrůznější funkce. Například vytvářejí svalová vlákna, enzymy, hormony, krevní plazmu, apod. Mají na starost procesy od stavby svalstva až po proces přenosu vitaminů a minerálů v těle.

ZELENÉ POTRAVINY ČÁST 3.

Jáhly zapomenutá potravina

Proso je jedna z nejstarších kulturních rostlin na světě. Jejich pravlastí je východní a jižní Asie.

ZELENÉ POTRAVINY ČÁST 3.

Lyofilizované ovoce

Dnes už se slovo lyofilizace vžilo do podvědomí lidí. Ale není to tak dávno, kdy ještě málokdo věděl, co lyofilizace vlastně znamená. Jak je psáno ve Wikipedii: „Lyofilizace, též sušení mrazem nebo desikace je metoda sušení vlhkých materiálů“.