zbývá za 1 199 Kč


Imunita – jak ji posílit

IMUNITA2

 Imunita – jak ji posílit

Posílení imunity je velice často používané spojení.

kapsle vitamin cAle jak na to? S nadcházejícím podzimním obdobím, kdy se rychle střídají venkovní teploty a tím pádem i s nástupem respiračních chorob je to téma obzvláště důležité….kapsle vitamin c

Co je to vlastně imunita? V odborných článcích se píše, že imunita v imunologii označuje schopnost organismu bránit se proti antigenům pocházejícím jak z vnějšího prostředí, tak z prostředí z pohledu organismu vnitřního.

Pokud nevíte jak imunitu posílit a stále pátráte po relevantních informacích, můžeme Vám doporučit celou škálu rostlin, které přírodní cestou efektivně pomohou posílit Vaší imunitu.

Na našem eshopu si vyberte z celé řady nabízených výrobků. Vyzkoušejte tradiční česnek. Česnek BIO v kapslích. Česnek má svůj původ ve střední Asii a ve starověku byl dokonce považován za posvátnou rostlinu. Řekové a Římané ho dávali jíst svým vojákům na válečných výpravách, věřili, že jim dodá sílu. Česnek obsahuje mnoho vitaminů, hlavně vitaminy A, B a C, jód, selen a vápník. Česnek setý je známým zdrojem antioxidantů, napomáhá stimulovat přirozenou obranyschopnost - imunitní systém a normální hladinu cukru v krvi. Složky obsažené v česneku jsou nápomocny k udržení normální činnosti cévní soustavy – pocitu těžkých nohou, normální činnosti srdce – hladiny krevních lipidů a hladiny cholesterolu a v neposlední řadě i normální činnosti jater.

kapsle vitamin cNebo použijte Zázvor, ať už kandovaný, sušený v prášku nebo v kapslích, ten krásně prohřeje organismus, posílí imunitu, uleví od bolesti a pálení v krku.

Nebo můžete vyzkoušet i Mladý ječmen BIO v kapslích. Ječmen je známým zdrojem antioxidantů, vitaminů a minerálních doplňků z přírodního zdroje. Tyto látky působí regeneračně, výživně a posilují celý organismus. Můžete experimentovat a vyzkoušet tolik oblíbenou Chlorellu BIO, Spirulinu BIO a nebo Kurkumu BIO v praktickém balení v kapslích. Kurkuma BIO neboli indický šafrán, se vyrábí namletím oloupaného, sušeného oddenku tropické rostliny sytě žluté barvy kurkumovníku dlouhého (Curcuma longa). V ajurvédské medicíně je pokládána za hlavní prostředek k nastolení dobré funkce jater. Je vhodná pro dlouhodobé i denní užívání, jako přídavek do pokrmů i nápojů. Je známým zdrojem antioxidantů. Podporuje chuť k jídlu a pomáhá udržovat normální trávení a činnost jater, pozitivně působí na normální stav kloubů a kostí, podporuje činnost nervové soustavy a dýchacího systému.

kapsle vitamin c

Můžete také sáhnout po již osvědčených bylinných čajích nebo po plodech plných vitamínů a antioxidantů jako je Černý bez, Černý rybíz, Aronie. Na našem eshopu naleznete celou řadu výrobků. Stačí se jen podívat….

Nevybrali jste si, nevadí, můžete přece jen sáhnout po osvědčeném přípravku a to vitaminu C buď v prášku, nebo v kapslích. Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže a zubů. Přispívá k udržení normální funkce imunitního systému a normálnímu energetickému metabolismu, k normální činnosti nervové soustavy a psychické činnosti. Napomáhá k ochraně buněk před oxidativním stresem a ke snížení míry únavy a vyčerpání, zvyšuje vstřebávání železa a k regeneraci redukované formy vitaminu E.

Možností je opravdu mnoho, záleží jen na Vás co si na našem Eshopu vyberete.

Mnoho zdaru a málo nemocí v nadcházejícím období přeje tým 4Slim J